Latest Posts :


ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ - Η ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΩΝ


ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ, ΚΕΙΜΕΝΑ, ΒΑΤΡΑΧΟΙ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΑΓΩΝΑΣ, ΚΟΥΦΟΣ

Κάποτε έγινε ένας αγώνας βατράχων και ο στόχος ήταν να ανέβουν στην ψηλότερη κορυφή ενός πύργου. Πολλοί άνθρωποι μαζεύτηκαν να τους υποστηρίξουν. Ο αγώνας άρχισε και ο κόσμος δεν πίστευε ότι ήταν εφικτό να ανέβουν οι βάτραχοι στην κορυφή του πύργου και το μόνο που άκουγες ήταν: <<Τι κόπος! Ποτέ δεν θα τα καταφέρουν...>> 

Οι βάτραχοι άρχισαν να αμφιβάλλουν για τους εαυτούς τους και ο κόσμος συνέχιζε να φωνάζει: <<Τι κόπος! Ποτέ δεν θα τα καταφέρουν...>>
Και οι βάτραχοι, ο ένας μετά τον άλλο, παραδέχονταν την ήττα τους, εκτός από έναν, που συνέχιζε να σκαρφαλώνει και στο τέλος, μόνο αυτός, και μετά από τρομερή προσπάθεια, κατόρθωσε να φθάσει στην κορυφή.

Ένας από τους χαμένους βατράχους, πλησίασε να τον ρωτήσει πώς τα κατάφερε να ανέβει στην κορυφή και τότε συνειδητοποίησε ότι...ο βάτραχος ήταν κουφός!!!
Ποτέ μην ακούτε ανθρώπους που έχουν την κακή συνήθεια να είναι αρνητικοί, γιατί σας κλέβουν τις μεγαλύτερες λαχτάρες και πόθους της καρδιάς σας.
Πάντα να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου την δύναμη της φράσης: <<Σκέψου θετικά!>>

Συμπέρασμα: Πάντα να κάνεις τον κουφό/-ή απέναντι σε όσους λένε ότι δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου ή να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΚΟΥΦΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2014. Tapandaola111 - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger